25-03-2019

Održan memorijalni turnir "Vladimir Tomović"

Memorijani turnir u malom fudbalu, u znak sjećanja na Vladimira Tomovića, održan je proteklog vikenda u Mediteranskom sportskom centru. Turnir koji je humanitarnog karaktera organizovale su Vladove kolege iz Komunalne policije.

Održan memorijalni turnir

Publici se predstavilo osam ekipa: Vodovod, Parking servis, Mediteran reklame, Komunalno, Služba zaštite i spšavanja, Služba komunalne ispekcije i komunlne policije, Centar bezbjednosti i Vladova ekupa.

U finalnoj utakmici snage su odmjerili Centar bezbjednosti i Vladova ekipa. Pobijedio je Centar bezbjednosti, rezultatom 3:1.

Iz organizacije turnira su istakli da se nadaju da će ovaj turnir zaživjeti, te da će se svake godine okupljati sve više ekipa.

Prvu nagradu, koja iznosi 2.000 eura, pobjednički tim je donirao Udruženju roditelja djece i mladih sa smetnjama u razvoju "Puževa kućica".

Druga nagrada je opredijeljena za liječenje našeg sugrađanina Vanje Jovanovića.

Mimo sredstava koja su bila predivđena nagradom, u donatorskim kutijama sakupljeno je još 1.305 eura. Novac će na dva jednaka djela biti podijeljen Puževoj kućici i Vanji.

Organizaciju turnira su pomogli: Opština Budva, Služba komunalne policije i komunalne inspekcije, Sindikat zaposlenih u Opštini Budva, Sindikat uprave i pravosuđa Opštine Budva, restoran Kužina i restoran Porto.