23-08-2021

Održan radni sastanak predsjednika Skupštine Opštine Budva Krsta Radovića i predsjednika Prave Budve Aleksandra Franete

Na sastanku se najviše razgovaralo o aktuelnoj političkoj situaciji u Budvi, kao i mogućnostima njenog prevazilaženja, o čemu će se razgovori i dalje nastaviti.

Održan radni sastanak predsjednika Skupštine Opštine Budva Krsta Radovića i predsjednika Prave Budve Aleksandra Franete | Radio Televizija Budva

Glavni akcenat ovog razgovora je bio vezan za VKP "Budva - Budvanska rivijera" i sagledavanja kako pomoći ovome klubu da se vrati na staze stare slave. U sklopu toga Radović i Franeta su uspeli da ugovore sastanak sa predsjednicom Julie Eissen i njenim saradnicima iz Francuskog VPK "Cercle des Nageurs Noiseens", trenutno drugoplasiranim u Francuskom prvenstvu.

Nadamo se da ćemo na ovaj način uspeti da pomognemo mladim Budvanskim vaterpolistima u nastavku njihovih karijera, kao i poboljšanju kvaliteta vaterpola u Budvi.

Ovim razgovorima o budućoj saradnji će prisustvovati i direktor VPK "Budva - Budvanska rivijera" Nenad Franeta. Kako sada, tako ćemo i ubuduće za omladinu Budve, bez obzira kojim se sportom bavili, u skladu sa našim mogućnostima pokušati sa im pružimo maksimalnu pomoć.