30-08-2015

Održana još jedna Petrovačka noć!

Još jedna u nizu lijepih manifestacija u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva, Petrovačka noć, uspješno je održana sinoć.

Održana još jedna Petrovačka noć! | Radio Televizija Budva

Petrovačka noć je bila prepoznata kao vrhunac lijepih dešavanja u periodu glavne turističke sezone i još jednom je to i potvrdila.

Posjetioci su uživali u dnevnom i večernjem dijelu programa.

Tokom dana organizovane su sportske igre, vuča konopa i trka plivača, Gradska muzika Budve je sa budvanskim mažoretkama prodefilovala šetalištem i održala polučasovni koncert, podjeljena je velika količina ribe - 500kg, piva - 500l i vina - 800l, nastupila je i primorska klapa Castel Nuovo, a organizovana je i izložba autentičnih suvenira i radova umjetnika iz Budve.

Na kraju dana, na bini smještenoj ispred hotela “Palas” nastupila je grupa Neon zatim the Frajle i od 23.30h rock grupa Parni valjak koja je opravdala očekivanja nekoliko hiljada posjetilaca koji su došli da uživaju u njihovim dobro poznatim numerama. Tu nije bio kraj programu, od 1 sat iza ponoci nastupio je i lokalni DJ sastav Stereo Ambasada.

Petrovačka noć upotpunjena je nesvakidašnjim vatrometom prepoznatljivim za manifestacije u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva.