31-12-2018

Održana sjednica Skupštine Turističke organizacije Budva

Održana sjednica Skupštine Turističke organizacije Budva | Radio Televizija Budva

Danas je održana 3. sjednica IV saziva Skupštine Turističke organizacije opštine Budva, kojoj je prisustvovalo 16 od ukupno 21 člana. Članovi Skupštine su predstavnici opštine kao osnivača, turističke privrede i turističkih udruženja, kulturnih i drugih javnih institucija iz naše opštine.

Sjednicom je predsjedavao predsjednik Skupštine Turističke organizacije, predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović.

Skupština Turističke organizacije Budva je, između ostalog, razmatrala i usvojila Plan rada i Finansijski plan Turističke organizacije za narednu, 2019. godinu, koji je predstavila Maja Liješević, direktorica Turističke organizacije Budva.

Istaknuto je da će cijeneći ulogu turističke organizacije aktivnosti biti usmjerene u pravcu strateškog upravljanja i marketinga destinacije, kroz niz aktivnosti koje se tiču strateškog planiranja i analize, razvoja i diversifikacije proizvoda i atrakcija, unapređenja i obogaćivanja ponude i njenih sadržaja, poboljšanja uslova boravka turista, brojnih manifestacija tokom čitave godine, informativno promotivnih aktivnosti uz inteziviranje digitalnih instrumenata promocije, rad turističko informativnih biroa i ostalih aktivnosti iz oblasti rada turističke organizacije.

Takođe, na sjednici je usvojena ostavka Kristine Rafailović na mjesto predsjednice Izvršnog odbora Turističke organizacije opštine Budva, dok je Skupština na to mjesto imenovala Danila Kastratovića, dipl.ekonomistu iz Budve.