17-08-2017

Održavanje sjednice neizvjesno iako je Miločerski park u pitanju

Poslednja tačka dnevnog reda 11. sjednice Skupštine opštine Budva, Odluka o utvrđivanju javnog interesa za zaštitu Miločerskog parka, je i najznačajnija tačka ovog zasijedanja, istakao je predsjednik SO Budva Đorđije Vujović u Polisu Televizije Budva.

Održavanje sjednice neizvjesno iako je Miločerski park u pitanju | Radio Televizija Budva

Prema njegovim riječima, riječ o tački apsolutno javnog interesa i opstanka Miločerskog parka, zbog čega je i uvrštena u dnevni red zasijedanja.

"Na klubu odbornika je jedino DPS bio decidan da neće prisustvovati sjednici, dok se ostali nijesu izjasnili, tako da očekujemo da će sjednica biti održana", kazao je Vujović.

Predsjednik Crnogorske Dragan Ivančević je ranije izjavio da je stav budvanskog opštinskog odbora jednoglasan da oni neće vještački činiti većinu u lokalnom parlamentu, jer nijesu dio vlasti, te da vlast mora imati deklarisanu većinu.

Odbornik SNP-a Goran Pejović je kazao da očekuju dogovor unutar stranke, dok je stav nezavisnog odbornika Stevana Džakovića poznat odranije i u međuvremenu se ništa nije mijenjalo.

"Kao odgovorna vlast, obavićemo razgovore još jednom sa svim političkim činiocima u Budvi. Kada to kažem, mislim na sve odbornike. Ovo je interes koji apsolutno prevazilazi stranačke interese, tako da očekujemo da ova sjednica bude održana", naglasio je Vujović.