30-01-2019

OK Budva kreće u juriš na titulu

U subotu, 2. februara odbojkaški klub Budva će ugostiti svog vječitog rivala, OK Budućnost, u derbi utakmici 8. kola Prve Crnogorske Lige. Utakmica počinje u 18 časova, u Mediteranskom sportskom centru Budva. Igrači i uprava kluba pozivaju sve ljubitelje ovog sporta da dođu i uživaju u uzbudljivom meču.Oživjeti odbojku u našem gradu, nakon kratke pauze nije bio lak zadatak za upravu OK Budva. Nakon pola godine, učinili su da, pored seniorske ekipe, u tom kolektivu postoji plejada mladih odbojkaša i odbojkašica, što dovoljno govori o tome kako je urađen odličan posao.

Ekipa sklopljena od mladih igrača, koji imaju itekakvo iskustvo, uz Vladimira Vasovića, koji je šef struke pokazali su da se odlično radi u tom kolektivu. Oni su na polusezoni bili prvi na tabeli.

Prvi dio sezone je za OK Budva bio jako dobar. Oni su odigrali dva meča, u Podgorici i Bijelom Polju, i u obje utakmice pobijedili.

"U subotu ćemo ugostiti Budvućnost, sad je pritisak na nama. Treba pred našom publikom da ostvarimo uspjeh i dobijemo tu utakmicu, što neće biti lako. Međutim, ne osvrćemo se na to, imamo naš rad i sistem i sigurni smo da će nas to odvesti do pobjede", kazao je u emisiji Sport time, igrač u OK Budva, Jovan Delić.

Iz uprave ovog kluba su najavili i zanimljivu nagradnu igru koja očekuje gledaoce tokom utakmice.