10-10-2018

Omladinski klub Budva nastavlja sa radom

Sekretarijat za društvene djelatnosti obavještava sve mlade od 15-30 godina da Omladinski klub Opštine Budva, nakon ljetnje pauze, nastavlja sa radom.

Omladinski klub Budva nastavlja sa radom | Radio Televizija Budva

Otvoren je svakog radnog dana od 16-20h, a program rada se može pratiti putem facebook stranice https://www.facebook.com/omladinskiklubbudva/.

Danas će NVO Prima održati dvije radionice o seksualno-reproduktivnom zdravlju u Omladinskom klubu (na prvom spratu u TQ Plazi).

Prva radionica sa početkom u 18h je namijenjena roditeljima, a druga u 19h mladima.

Radionicu za mlade će držati Jelena Jovanović, omladinska radnica i koordinatorka Priminog programa za neformalno obrazovanje i mobinost mladih, na neku od podtema iz oblasti seksualno-reproduktivnog zdravlja, a radionice za roditelje će držati specijalna pedagoškinja Adrijana Klisić, inače stalno zaposlena u JU Kakaricka gora za rehabilitaciju osoba od bolesti zavisnosti.

Njena tema je odgovorno roditeljstvo pa iz tog dijela akcenat je na tome kako roditelji treba da postupaju u učenju djece o njihovom seksualno-reproduktivnom zdravlju i da ih upozna sa fazama sveukupnog razvoja djeteta i mlade osobe.
Projekat je finansiran kroz Erasmus+ kao i sufinansiran od strane Ministarstva sporta.

"Ulaz na radionice je slobodan. Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju odgovarajućem terminu", navode iz Omladinskog kluba.