23-08-2020

OO DPS Budva: Podizvođač Carević se predao u Budvi

Što je bliži izborni dan, saopštenja koja plasira “Podizvođač” koalicija, konfuznija su i nervoznija. Svjesni da su i u politici, kao i u biznisu, podizvođači sporedni akteri, histeričnim optužbama prikrivaju svoju političku nemoć, saopšteno je iz OO DPS Budva.

OO DPS Budva: Podizvođač Carević se predao u Budvi | Radio Televizija Budva

“Dužnost nam je da podsjetimo najpoznatijeg podizvođača u Budvi, da je ne tako davno, čekao red da pruži ruku i čestita ubjedljivu izbornu pobjedu nekadašnjem potpredsjedniku DPS-a, usput upućujući, tipično pitanje za podizvođača, “šefe oće li biti što za mene”? Od tada do danas, vođen umišljajem sopstvene važnosti, uspio je da ubijedi sebe da je izrastao u grbaljskog Njegoša. Najsvjetliji trenutak njegove kratke političke karijere dogodio se neposredno prije nego sto je smijenjen. Tada mu je pošlo za rukom da ujedini Mandićev Front i Bečićeve Demokrate”, dodaju u saopštenju.

Zato ne čudi što je Carević trenutno nervozan, jer su neki njemu bliski rođaci, uprkos prijetnjama i ucjenama, podržali listu DPS-a.

“Kako poslije svega shvatiti ozbiljno čovjeka koji je političku borbu pretvorio u ličnu, koji je kao rođeni Budvanin zavadio rođake, kumove, prijatelje. Šta građani Budve mogu da očekuju od bivšeg predsjednika opštine, koji je nakon gubitka vlasti, bio u stanju da blokira sopstveni grad, da zloupotrijebi komunalnu i vatrogasnu službu i da u kočijaškom stilu psuje i vrijeđa neistomišljenike”, dodaju u DPS-u.

Budva 21. vijeka nije zaslužila da dio njenih neodgovornih građana u svijet šalju sliku palanke iz prve polovine 19. vijeka.

“Naravno, ne doživljavamo ih kao ozbiljne političare već kao cirkusante, kojima se priviđaju nekakvi krstaški pohodi. Gospodin “podizvođač” treba da zna da su krstaški ratovi odavno završeni, kao što je evidentno da će 30. avgusta neslavno završiti i njegova politička karijera”, zaključuju u saopštenju.