26-09-2018

Oštećeni trotoar u naselju Velji vinogradi predstavlja opasnost za pješake

U naselju Velji vinogradi, ulica Bjelaštica, već duži vremenski period je oštećen trotoar na više mjesta, a posebna urgencija nadležnih neophodna je zbog rupe koja se nalazi na sredini trotoara.

Oštećeni trotoar u naselju Velji vinogradi predstavlja opasnost za pješake | Radio Televizija Budva

Naime, pomenuta rupa je zatrpana raznim otpadcima i uz to neobezbjeđena, a samo trenutak nepažnje može biti koban kako za djecu tako i za odrasle ljude. Ekipa TV Budva je izašla na teren i uvjerila se u stanje.



Iako je turistička sezona završena, u ovoj izuzetno frekventnoj ulici cirkuliše veliki broj ljudi. Svoje nezadovoljstvo iskazala je i jedna od mještanki.

"Ta rupa već dugo stoji i stvarno je opasno i za djecu i za goste, u večernjim satima je još gore, sramota je da niko ništa ne preduzima", kazala je mještanka.

Posebno ugrožena kategorija stanoviništva su djeca, majke sa kolicima i starija lica, jer pored rupe oštećen je i trotoar na više mjesta.


I na kraju savjet svim pješacima da budu oprezni prilikom šetnje ovom ulicom. Od nadležnih službi se očekuje da će reagovati povodom ovog problema.