03-09-2018

Otvoren javni poziv za učešće na radionici "Razvijanje specijalizovanih ICT vještina, znanja i kapaciteta"

Opština Budva implementira projekat "Podrška mladim ženama iz BiH i Crne Gore u preduzetništvu, zapošljavanju i liderstvu iz oblasti ICT-a" FY4ICT (Female Youth for ICT) u sklopu kojeg će biti održana dvodnevna radionica u Budvi, gdje će učesnice imati priliku da razvijaju specijalizovane vještine, znanja i kapacitete iz oblasti ICT-a.

Otvoren javni poziv za učešće na radionici

Cilj projekta je da edukuje i motiviše mlade žene iz Crne Gore i BIH da pokrenu svoje karijere podsticanjem preduzetništva u oblasti informacionih tehnologija.

Opština Budva poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće u radionici „Razvijanje specijalizovanih ICT vještina, znanja i kapaciteta“, koju organizuje Opština Budva u saradnji sa partnerima na projektu u Budvi, 03.-05. oktobra 2018. godine.

Radionica je namijenjena mladim ženama starosne dobi od 18 do 25 godina koje su načelno zainteresovane za oblast informacionih tehnologija. Radionici će osim učesnica iz Budve, prisustvovati još trideset njihovih vršnjakinja iz Banja Luke, Nikšića i Mostara.

Za učesnice je besplatno obezbijeđen smještaj za 2 noćenja-pun pansion.

Krajnji rok za prijavu je 17.septembar 2018. godine. Popunjenje formulare možete dostaviti elektronski na e-mail adresu anisa.muric@budva.me i ana.markovic@budva.me sa naznakom „FY4ICT prijava“ ili u kancelariji Službe predsjednika broj 47.
Maksimalan broj učesnica je 10.

Na fotografiji možete vidjeti program radionice.