18-01-2021

Ovo je najinteligentniji horoskopski znak

Od ranog uzrasta impresioniraju druge svojom duhovitošću i domišljatošću. Oni mogu da budu stručnjaci u raznim područjima jer su izuzetno znatiželjni. Zato su Blizanci najinteligentniji horoskopski znak.


Izvor slike: 123RF

Imaju nekoliko talenata jer je znak dvojak. Međutim, bez obzira koje područje ličnog rasta Blizanci odaberu, oni shvataju sve i postižu izvanredne rezultate.

Preduzimljivi su i snalažljivi. Blizanci su najinteligentniji horoskopski znak - to potvrđuje činjenica da Blizanci mogu da se pohvale da imaju najveći broj nobelovaca u odnosu na druge znakove.

Sveukupno, Nobelovu nagradu dobilo je 97 Blizanaca, uključujući Boba Dilana, kontroverznog dobitnika Nobelove nagrade za književnost.

To što su Blizanci na vrhu ne treba da iznenađuje - oni su inteligentni jer njihovim znakom vlada bistri Merkur, piše Index.

Blizanci imaju i onu svoju negativnu stranu koja se često ističe, neki znaju da budu dvolični, usmjereni na sebe, ali s njima je uvijek zabavno, uz to što su inteligentni. Oni su uvijek glavni na žurci, ali znaju da budu skloni i dubljim emocionalnim razgovorima s ljudima koji im se otvore i kojima treba pomoć i pravi su prijatelji u nevolji.