15-04-2019

Pauk ove sezone aktivniji u Petrovcu i Svetom Stefanu

U preduzeću Parking servis u toku su intezivne pripreme za turističku sezonu. Kao i do sada, radi se na tome da sva parkirališta budu savršeno tehnički obezbiđena, a sa druge strane, u saradnji sa Komunalnom policijom uređuje se politika poslovanja rada Pauk službe, kako bi se stekli uslovi da prekršaja bude što manje, kazala je PR Preduzeća Verica Kaljević za Radio Budvu.

Pauk ove sezone aktivniji u Petrovcu i Svetom Stefanu | Radio Televizija Budva

U Parking servisu intezivno se pripremaju za turističku sezonu 2019.

"Jako nam je bitno da osposobimo što više parking mjesta, da standard usluge bude na zavidnom nivou i da parkirališta budu savršeno obezbijeđena" kazala je Kaljević.

Kaljević je istakla, da je obezbjeđeno još jedno pauk vozilo, tako da će, osim Budve, u odnosu na ranije godine, biti pojačane kontrole u Petrovcu i Svetom Stefanu.

"Naša Služba za izdavanje propusnica je itekako aktivna. Stvorili smo jako dobre uslove kroz cjenovnik usluga, naročito kada su u pitanju sugrađani, da je zapravo veoma neprimjerno ne obezbijediti sebi propusnicu po cijeni od deset eura, a praviti pekršaje po gradu. Rok za izdavanje propusnica ne postoji i svi naši korisnici mogu je obezbijediti za veoma kratak rok, a apelujemo i da upoznaju svoje goste na mogućnost izdavanja turisitičkih propusnica koje su jako aktuelne u ljetnjim mjesecima", kazala je Kalević dodajući da se nada urednom i propisnom funkcionisanju saobraćaja u gradu tokom ljetnje turističke sezone.

Podsjećamo, kada "pauk" ukloni vozilo sa javne površine, da bi ga dobio nazad, vozač mora platiti 125 eura.