15-08-2019

Pavićević: Budvansku vlast direktno ruši Andrija Mandić

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević izjavio je da je svim građanima Crne Gore sada jasno da budvansku vlast direktno ruši lider DF-a Andrija Mandić.

Pavićević: Budvansku vlast direktno ruši Andrija Mandić | Radio Televizija Budva

“Danas smo mogli da pročitamo prepisku na osnovu koje je svakome jasno da je Andrija Mandić taj koji piše prljava pisma o političarima iz drugih stranaka i podmeće ih funkcionerima svoje stranke. Mandić je taj čiji je interes da se sruši budvanska vlast i Crnogorska neće dozvoliti da gospodin Mandić taj cilj i ostvari”, rekao je Pavićević.

Pavićević je dodao da će predložiti budvanskom odboru Crnogorske da zamrzne inicijativu za izlazak iz budvanske vlasti dok se ne utvrdi da li će časni funkcioneri DF-a iz Budve, poput gospodina Vujovića, uspjeti da spriječe lidere svoje stranke iz Podgorice da sruše vlast u Budvi.

“Zamoliću svoje prijatelje i kolege iz našeg budvanskog odbora da zamrznu privremeno inicijativu za izlazak Crnogorske iz budvanske koalicije kako bismo spriječili Andriju Mandića da radi svojih interesa koji se tiču saradnje sa DPS-om u Podgorici sruši vlast Budvi. Sada je jasno da Mandić, a za njim i Knežević i Medojević ruše opoziciono jedinstvo i tako jedino pomažu DPS-u. Ovo je trajna kompromitacija za gospodina Mandića i uz trunku obraza momentalno bi trebalo da podnese ostavku na sve političke funkcije koje vrši”, zaključio je Pavićević.