14-08-2019

Pavićević: Lideri DF postupili kukavički i prizemno

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević pozdravio je izjavu Đorđija Vujovića, funkcionera budvanskog DF-a, koji se na politički odgovoran i pristojan način ogradio od primitivnog saopštenja čiji su autori lideri ili neko od trojice lidera Demokratskog fronta.

Pavićević: Lideri DF postupili kukavički i prizemno | Radio Televizija Budva

„Vujović je svojom izjavom poručio da sumnja da su mu lideri DF organizovali političku namještaljku, te da takav način vođenja politike od strane lidera DF-a ne može doprinijeti očuvanju mukom stečene vlasti u Budvi“, rekao je Pavićević.

Pavićević je dodao da je sada svima jasno da je namjera lidera Demokratskog fronta da Budvu vrate onima koji su pobijeđeni 2016. godine.

„Lideri Demokratskog fronta su postupili kukavički i prizemno. Svom članu i funkcioneru su podmetnuli prljavi tekst i pustili u javnost bez njegovog odobrenja, što je gospodin Vujović i potvrdio. U kontinuitetu govorim da su DF i DPS dvije polovine iste trule jabuke, a danas imamo čisti i javnosti dostupan dokaz za to. Zato još jednom pozivam sve građanske i emancipatorske političke formacije u Crnoj Gori da zajednički radimo da lideri DF i DPS što prije prestanu presudno da utiču na političke procese u našoj državi“, zaključio je Pavićević.

Pavićević je zaključio da je svojom izjavom gospodin Vujović potvrdio njegov stav da u svim opozicionim partijama ima časnih, civilizovanih i poštenih ljudi sa kojima može da se radi i vrši vlast.