08-04-2021

Petrovčanin Vladimir Perazić novi Generalni sekretar Unije srednjoškolaca Crne Gore

Od aprila 2021. godine, funkciju Generalnog sekretara Unije srednjoškolaca Crne Gore preuzeo je Vladimir Perazić.


Foto: privatna arhiva

Od aprila 2021. godine, Unija srednjoškolaca Crne Gore ima novog Generalnog sekretara. Ovu funkciju, na kojoj se prethodne dvije godine nalazila Indira Količić, sada je preuzeo Vladimir Perazić.

Vladimir je dio Unije od 2018. godine, u novembru 2019. je izabran za koordinatora južne regije, a kasnije je obavljao i funkciju potpredsjednika Upravnog odbora. Trenutno je student osnovnih studija na fakultetu Političkih nauka u Podgorici, a pored toga se već duži niz godina bavi omladinskim aktivizmom. Takođe, velika strast mu je odbojka, kojom se bavi 10 godina, a od maja 2019. je i odbojkaški sudija.

Svojim trudom i radom je dao veliki doprinos Uniji srednjoškolaca, ali je od posebnog značaja i njegov mentorski rad sa novim članovima Upravnog odbora UNSCG kojima je, koristeći se dosadašnjim iskustvom, prenio brojna znanja koja će im itekako poslužiti u radu na novim pozicijama.

Ovim putem čestitamo Vladimiru na novoj poziciji i ne sumnjamo u to da će se i sa ove, kao i sa prethodne, zalagati za stavove srednjoškolaca i biti jedan od onih koji su zaslužni za kreiranje boljih uslova za život i rad mladih ljudi.


Izvor: unscg.me