23-06-2024

Počinje upis u prvi razred SMŠ 'Danilo Kiš' u Budvi, pogledajte bogat izbor od 11 različitih smjerova

Sjutra počinje upis u prvi razred Srednje mješovite škole "Danilo Kiš" u Budvi, sa ponudom programa koja obuhvata širok spektar struka i interesovanja.


Foto: SMŠ "Danilo Kiš"

Direktor škole, Krsto Vuković, istakao je da će školska godina 2024/25 bila više nego uspješna.

"Unaprijedili smo uslove rada, realizovali brojne projekte i vannastavne aktivnosti, ostvarili vrhunske rezultate na brojnim državnim i međunarodnim takmičenjima i pozicionirali se kao jedna od najboljih škola u Crnoj Gori", kazao je Vuković.

JU SMŠ "Danilo Kiš" spremno dočekuje još jednu generaciju srednjoškolaca kojima će biti ponuđen upis na čak 11 smjerova.

Gimnazija će ove godine imati tri odjeljenja, dok će sportska gimnazija i zdravstveni tehničar imati po jedno odjeljenje. Posebno su zastupljeni programi hotelsko-turističkog tehničara, ekonomskog tehničara i tehničara prodaje, svaki sa po dva odjeljenja. Uz to, škola nudi mogućnost obrazovanja u oblastima carine, špedicije i organizacije transporta, restoraterstva, gastronomije, kao i specijalizovanih programa za kuvara, konobara, poslastičara i pekara.
S obzirom na izuzetan uspjeh prethodne školske godine, škola je dodatno ojačala svoj položaj kao jedna od najcenjenijih u Crnoj Gori, istakavši se kroz brojne aktivnosti i postignuća svojih učenika.

Ukoliko želite osigurati mjesto za svoje dijete u jednoj od najistaknutijih srednjih škola u Crnoj Gori, savetujemo da se na vrijeme informišete o procesu upisa i uslovima koji važe za upis u željeni program.

Ovdje možete pogeldati detalje konkursa:

Konkurs za upis učenika u I razred srednjih škola u Crnoj Gori za školsku 2024/2025. godinu


Za više informacija o upisu i detaljima o ponudi programa, posjetite zvaničnu internet stranicu škole SMŠ "Danilo Kiš" u Budvi - danilokis.me.


D.B.