28-09-2017

Pogledajte novi trejler za film The Books of Knjige: Slučajevi pravde

Dugoočekivani igrani film "The Books of Knjige: Slučajevi pravde" uskoro ulazi u bioskopsku distribuciju svečanom premijerom u Podgorici, u srijedu 11. oktobra Cineplexx Delta City, sa početkom u 20 sati.

Pogledajte novi trejler za film The Books of Knjige: Slučajevi pravde | Radio Televizija Budva

Na oficijelnoj YouTube stranici organizacije TBOK postavljen je i novi trajler koji konačno otkriva datume distribucije filma u Crnoj Gori i regionu. Tako, dan poslije premijere u Podgorici film će početi da se prikazuje i u drugim gradovima naše zemlje, pa je 12. oktobra zakazana premijera na Cetinju u Hotelu Grand, potom 13. oktobra u Budvi u Cadmus Cineplexu, a 14. oktobra u Tivtu u Centru za kulturu.

Termini premijera u drugim gradovima Crne Gore biće naknadno objavljeni, uz obećanje The Books of Knjige da će film stići u sve gradove Crne Gore bez obzira imaju li bioskopsku dvoranu ili ne. Naime, distributer "ART Vista" je obezbijedio mobilni bioskop koji će biti instaliran u većim salama pogodnim za prikazivanje filma.



U Srbiji film "Slučajevi pravde" startuje Beogradom u Cineplexxu Ušće 8. novembra, a u Banja Luci 15. novembra u Cineplexxu Palas kao početnoj destinaciji za prikazivanje u Bosni i Hercegovini.

Bioskopska distribucija za Hrvatsku, Sloveniju, Makedoniju i neke zemlje Evropske unije je u pregovorima.

Karte za premijeru u Podgorici biće puštene u prodaju danas na biletarnici bioskopa Cineplexx Delta City.