22-09-2016

Popović: Neću da zavisim od lošijih i manje sposobnih od mene

Popović: Neću da zavisim od lošijih i manje sposobnih od mene | Radio Televizija Budva

"U moru saopštenja, niko da se sjeti nas omladine. Svaki dan slušate prepucavanja ljudi koji su decenijama prisutni na političkoj sceni.

A mi? Šta je sa nama? Šta je sa nama koji smo završili srednju školu, fakultet, magistrirali, pa čak i doktorirali?

Treba li da se zadovoljavamo sezonskim poslovima? Treba li da smo srećni ako neko iz opštine ili iz nekog od hotela "učini" našim roditeljima da primimo po 3-4 plate u toku sezone, radeći poslove za koje smo sve, samo ne kvalifikovani? A, poslije ih ucjenju da daju glas... Sramota drugari...

Pitam vas ko je od vas dobio posao u struci, a da nije podoban on ili neko njegov iz kuće? Ja ću vam reći - NIKO. NIKO.
E, zato ja to neću da dozvolim…

Studiram pravo i hoću da radim kao pravnik, a ne kao konobar ili spoljni momak. Neću da manje sposobni od mene dobiju moje ili vaše radno mjesto.

Neću da zavisim od lošijih i manje sposobnih od mene. Neću ni da ih gledam na mjestima koja bi trebalo da pripadnu vama drugari. Da vam pripadnu zbog profesionalnih kvaliteta, zbog toga što ste 16 godina učili da radite u struci, a ne bilo koji posao.
Neću, zato što je ovo moj grad, isto kao i vaš grad.

Zato vas pozivam da mi pomognete i da zajedno na izborima glasamo listu “Uzdignimo Budvu” - Radomir Glendža.
Samo tako možemo doći do momenta u kojem će neko brinuti da pravnik radi pravne poslove, ekonomista ekonomske, konobar da bude školovan, a ne priučen, itd.

Svi zajedno, drugari, protiv trulog sistema, do boljih uslova za život i rad, pravedno i srećnije društvo. Ista prava za sve, drugari.

Zato, svi zajedno do međusobnog poštovanja i uvažavanja kvaliteta naših života! Svi zajedno Uzdignimo Budvu", navodi se u saopštenju Filipa Popovića, kandidata za odbornika grupe birača,
"Uzdignimo Budvu" - Radomir Glendža.