12-08-2021

Posjeta turista u Petrovcu na zadovoljavajućem nivou

U Mjesnoj zajednici Petrovac smatraju da je posjeta turista na zadovoljavajućem nivou. Potrudili su se da budu dobri domaćini i da očuvaju imidž mjesta kao oaze za porodične goste.


Foto: Arhiva

Predsjednik ove mjesne zajednice Željko Bjelica ne krije zadovoljstvo odvijanjem ovogodišnje turističke sezone.

"Sezona je na nivou one iz 2019. godine, ako ne možda i bolja. Petrovac je pun, borimo se svi, gledamo da i mi kao sugrađani i kao poslovni subjekti, udovoljimo turistima kako bi bili prezadovoljni i kako bi nam se ponovo vratili", kazao je Bjelica za "Polis".

Petrovac je oaza za porodične ljude, kaže Bjelica, i svi se trude da tako i ostane. Za ovu sezonu su se dobro pripremili, iako je sve bilo neizvjesno zbog korone.

"Nismo znali kakva će biti sezona, tako da smo svi malo kasnili sa pripremama. Jako je bilo teško na početku naći radnu snagu, dosta nas se nije snašlo. Ali, hvala Bogu, svi imamo članove porodice koji su se uključili u posao. Nadamo se da posao ne trpi i da su gosti zadovoljni i da će nam se vratiti i prenijeti utiske u svoje krajeve."


Bjelica, Printscreen: Youtube/RTV Budva

On kaže da nisu podizali cijene usluga u Petrovcu i da su one na nivou 2019. godine. On navodi da nisu imali nikakvih novih gradskih problema.

"Imamo stare koji još uvijek nisu riješeni. Nadamo se da će se oni riješiti u narednom periodu, uz pomoć Opštine Budva, Skupštine opštine Budva i republičkih ministarstava", istakao je.

Bjelica je rekao da su Parking servis i Pauk služba ovog ljeta besprekorno funkcionisali.


M.S.