08-07-2020

Poziv NTO i MA hotelijerima za formiranje paket aranžmana

Nacionalna turistička organizacija (NTO) i nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines (MA), u saradnji sa Privrednom komorom (PKCG), pokrenuli su akciju formiranja atraktivnih turističkih paket aranžmana u cilju pospješivanja turističkog prometa, shodno vanrednim okolnostima u kojima se realizuje sezona.


Foto: Pixabay

Iz NTO je saopšteno da je MA, u pravcu podizanja konkurentnosti, za paket aranžmane ponudio promotivne cijene karata na svim raspoloživim linijama, koje važe samo uz vaučer za smještaj, za letove iz i za Ljubljanu, Beč, Frankfurt, Dizeldorf i Hanover, od 3. avgusta i Minhen i Lajpcig, Pariz, od 25. jula i Lion, Kopenhagen i Cirih.

"Imajući u vidu da je riječ o vanredno niskim cijenama povratnih avio karata, koje se kreću od 99 EUR na liniji za Ljubljanu, pa do maksimalnih 164 EUR na liniji za Pariz, sa uključenim svim taksama, pozivaju se svi zainteresovani hotelijeri u Crnoj Gori da kreiraju podjednako atraktivnu akcijsku ponudu usluga smještaja i boravka", navodi se u saopštenju.

Na taj način bi NTO formirala i promovisala paket aranžmane, koji će biti dostupni za prodaju svim turističkim agencijama u Crnoj Gori i partnerima na ciljnim tržištima.

"Potrebno je formirati jedinstvenu cijenu za boravak na bazi polupansiona ili punog pansiona koja bi važila za period do 1. novembra i poslati NTO na e-mail adresu alijana.heco@montenegro.travel najkasnije do petka", zaključuje se u saopštenju.

Izvor: Mina - Business