07-11-2021

Prava Budva: Dogovorena posjeta političkih predstavnika i privrednika Turske

Predsjednik Prave Budve Aleksandar Franeta i član odbora direktora HG Budvanska rivijera Aleksandar Jeličić juče su imali sastanak i razgovor sa predsjednikom opštine Bodrum gospodinom Ahmetom Arasom. Kako je saopšteno iz ove partije, razgovaralo se o budućoj saradnji i razmjeni iskustava opštine Budva, Crne Gore, opštine Bodrum i regiona Mugla u oblastima turizma I ugostiteljstva.


Foto: Prava Budva

Iz Prave Budva su kazali da je dogovorena zvanična posjeta političkih predstavnika iz Turske, zajedno sa uglednim privrednicima, koja će se realizovati od 21. do 25. novembra u Budvi i Crnoj Gori.

"Delegaciju iz Turske će predvoditi guverner i predsjednik opštine gdje će biti u prilici da posjete resorna ministarstva iz njima zanimljivih oblasti kao i da obiđu jednu od najvećih crnogorskih kompanija 13 Jul- Plantaže A.D. U Budvi će se susresti sa predstavnicima lokalne vlasti, obići Hotelsku grupu "Budvanska Rivijera" A.D. i još nekoliko javnih preduzeća, vidjeti se sa predstavnicima iz oblasti ugostiteljstva i hotelijerstva", navodi se u saopštenju.