14-06-2019

Prava Crna Gora Budva: Poziv sugrađanima da se pridruže Trojičindanskom saboru

Iz Prave Crne Gore - Budva, podsjećaju sugrađane da se, sjutra 15. juna uoči Trojičindana, slave našeg grada Budve, održava Trojičindanski sabor u Podgorici ispred Hrama Hristovog Vaskrsenja sa početkom u 9 časova kad počinje sveta liturgija a u 11 časova će se sveštenstvo obratiti okupljenom narodu.

Prava Crna Gora Budva: Poziv sugrađanima da se pridruže Trojičindanskom saboru | Radio Televizija Budva

"To je dan kad se pravi novi poredak vrijednoosti među nama, kad se brišu sve predrasude koje se već dugo talože negdje u nama i smetaju našoj duši da "misli ono što zaista misli", kad su suvišne i političke i vjerske podjele, kad ostajemo samo mi, ali mi kao ljudi koje je gospod stvorio da živimo u zajednici da volimo jedni druge i da jedni drugima praštamo", navode u saopštenju, pozivajući sve sugrađane da im se pridruže na Trojičindansmom saboru, da bi bili u što većem broju, ostavivši iza sebe sve druge pripadnosti, moranja i bojazni.

"Naše oružje je molitva a cilj nam je mir među braćom s toga vas draga braćo još jednom pozivamo da se okupimo ispred hrama i pokažemo onima koji to ne znaju koliko nas može biti", navodi se u saopštenju, koje potpisju članovi Inicijativnog odbora Prave Crne Gore - Budva:

- Franeta Saša Aleksandar
Koordinator Prave Crne Gore Budva i Savjetnik predsjednika za spoljno-politička pitanja Prave Crne Gore

- Liješević Dušana Dragan
- Paović Slobodan
- Špadijer Marina
- Vejnović Mile
- Luka Liješević
- Slovinić Vedran
- Liješević Aleksandar
- Miodrag Radonić
- Franeta Željko
- Nešević Milijana
- Šuković Mirko
- Ivanović Jovan
- Radonjić Jovan
- Franeta Milica
- Konjević Tihomir
- Milić Boro
- Kovačević Milan