11-02-2019

Prava Crna Gora: "Reorganizacija" Budvanske rivijere poslednji udarac na turizam Crne Gore

Prava Crna Gora:

Iz Prave Crne Gore su reagovali povodom predstojeće, kako navode, “reorganizacije", odnosno prepakivanja našeg najvećeg hotelskog preduzeća, ostataka nekada velikog “Montenegroturista” koji je upravljao sa 50 hotela i 8.000 radnika, na dvije kompanije kako bi se lakše prodale ili namjestile već dogovorenom kupcu.

"To bi bila tačka na već prikrajčenu pljačkašku privatizaciju. Radnici bi kao stalna žrtva DPS-a bili poslati kućama sa ili bez mizerne otpremnine a sve zarad ”podobnih” i unaprijed poznatih “investitora” koji će umjesto hotela sazidati stanove", navodi se u saopštenju koje potpisuje koordinator ove partije za Budvu, Aleksandar Franeta.

Prava Crna Gora tvrdi da je ovo poslednji udarac na turizam Crne Gore i likvidacija preduzeća sada najvećeg u našem turizmu sa dva do tri aktivna hotela.

"Normalno, kao i do sada stvorile bi se pare za kupovinu glasova osiromašenih glasača, čija cijena usljed sve većeg siromaštva samo pada.

Od ovakvih privatizacija neće biti dodatnih turističkih prihoda ali hoće dodatnih DPS glasača iz kruga prepljačkanog I prevarenog naroda.

Prava Crna Gora se energično bori protiv ovakvih privatizacija i malverizacija i ovim putem pozivamo sve opozicione patrije da udružimo snage i da se ovom zlu stane na put", zaključuju u saopštenju.

Iz ove partije pozivaju i sve građane Crne Gore da im se pridruže u borbi demokratskim i legalnim sredstvima.