25-02-2019

Prava Crna Gora: Za Divanovića je najbolje da sluša i ćuti

Prava Crna Gora obratila se javnosti saopštenjem povodom izlaganja Nikole Divanovića iz DPS u Skupštini Crne Gore.

Poslednja sjednica Skupštine Crne Gore, još jednom je pokazala svu bestijalnost aktuelnog DPS režima i zarobljenost institucija u na žalost privatnoj državi jednog čovjeka i njegovih čuvara.

Na korupciju, bezočnu pljačku gradjana, ucjene i prisile aktuelnog režima Mila Djukanovića, osiromašeni gradjani su odavno navikli, ali su poslanici DPS-a, partije koja bi zbog kriminalnih aktivnosti u svakoj pravnoj državi bila zabranjena, brutalno demonstrirali svoju bahatost i bezčašće.

Pored iskusnih majstora obmane ove kriminalne organizacije, glavni branitelji lika i djela velikog vodje, bili su mladi jurišnici, koji su svojom drskošću i odsustvom elementarnih moralnih normi, nadmašili svoje mentore.

U svom neizmjernom sluganstvu i poltroneriji velikom vodji Milu Djukanoviću, otišli su toliko daleko, da su javno kazali, kako se ponose njime, da Crna Gore bez njega nebi postojala i da su pored ostaloga, spremni da do poslednjeg, stanu u njegovu odbranu.

Jedan od tih mladjih „sekretara DPS-ovog Skoja“ nesrećom Budvanin i Paštrović Nikola Divanović, bez imalo stida izjavi, da je Milo Djukanović, kao nekada Sveti Petar za Crnu Goru.

Umjesto Divanovića, stid su zbog njegove gluposti osjetili, mnogi čestiti ljudi iz opštine Budva, a pogotovo njegovi Paštrovići, koji su još u čudu, zbog besmisla koje je njihov komšija izrekao.

Poznato je, da je Nikola Divanović, „rastao“ u budvanskoj kriminalnoj DPS organizaciji i da je zbog sluganstva čelnicima ove partije, ostvario sebe i na poslovnom, profesionalnom, ali ne i na ljudskom planu. Zato je po njega najbolje, da sluša i ćuti.

Poznato je, da je Divanović ćutao, kada mu je prije par godina, jedan od partijskih šefova, izvukao iz „Džepa“, blizu milion eura, iz jedne čuvene crnogorske banke.

Ćutao je Divanović kao visoki funkcioner DPS-a i bio svjedom i saučesnik, u nezabilježenoj višemilionskoj pljački gradjana u Opštini Budva, da bi danas, zbog „zasluga“, „dogurao“ do poslanika u Skupštini Crne Gore. Zato se ne treba čuditi, što je za njega, šef njegove partije, kao Sveti Petar Cetinjski.

Divanović će ostati upamćen, što je kao šef nekog opštinskog sekretarijata sa „njegovom“ čeličnom i jako skupom aluminacijom, „ranio“ zidine Starog budvanskog grada, koje su kulturno istorijski i zakonom zaštićeni spomenik i pored upozorenja nadležnih institucija, da se to ne smije desiti. I tom prilikom je dokazao, koliko voli Budvu i da njemu i njegovoj partiji, nije do Zakona, već samo do partijske moći i ličnog interesa.

Zbog oakvih i sličnih radnji i odanog vojnika partije, poznati branitelj režima i njegovog šefa, Nikola Divanović je „dogurao“ do samog vrha svoje pertije i do poslanika DPS-a u Skupštini Crne Gore. Ne sa ciljem da doprinese napretku i demokratizaciji države, već da i dalje ćuti o mnogo čemu i kada mu kažu, brani lik i djelo svevišnjeg šefa Mila Djukanovića. Njemu je to izgleda sveta dužost, kojom se ponosi, umjesto da se stidi, kaže se u saopštenju za javnost, Prave Crne Gore u Budva.