18-05-2021

Predstavnici medija iz BiH u posjeti Crnoj Gori

Nacionalna turistička organizacija (NTO), u cilju promocije ponude za predstojeću ljetnju sezonu, organizuje studijsku posjetu predstavnika medija iz Bosne i Hercegovine (BiH) Crnoj Gori.

Predstavnici medija iz BiH u posjeti Crnoj Gori | Radio Televizija Budva

Foto: NTO

Iz NTO-a su kazali da je riječ o predstavnicima renomiranih elektronskih i štampanih medija, koji će do četvrtka boraviti u Crnoj Gori.

„Predstavnici bosansko-hercegovačkih medija će prvog dana boravka u Crnoj Gori obići Prijestonicu Cetinje, gdje je predviđeno panoramsko razgledanje grada vozićem i posjeta Lipskoj pećini“, navodi se u saopštenju.

Novinari će se narednih dana upoznati i sa turističkom ponudom Budve, Bara, Ulcinja, Tivta, Kotora i Herceg Novog kroz obilaske nekih od najatraktivnijih turističkih lokaliteta na crnogorskom primorju, poput Starog grada u Budvi, marine Porto Montenegro, turstičkog naselja Luštica bay, Starog Bara, Stare masline, Ade Bojane, kuće Iva Andrića.

NTO, u okviru turističke kampanje pod nazivom U društvu prirode, realizuje promotivne aktivnosti na strateški važnim emitivnim tržištima, među kojima je i tržište regiona.

„Studijska posjeta medija iz BiH realizuje se uz podršku lokalnih turističkih organizacija Cetinja, Bara, Budve, Tivta, Kotora i Herceg Novog“, dodaje se u saopštenju.

U NTO-u očekuju da će posjeta rezultirati afirmativnim člancima i reportažama o crnogorskoj turističkoj destinaciji i doprinijeti dobroj posjeti sa tržišta BiH tokom predstojeće ljetnje turističke sezone.