09-03-2016

Problem mosta u naselju Babilonija

Jedan od većih problema sa kojim se suočavaju naši sugrađani u naselju Babilonija jeste mostić preko rijeke Grđevice, koji vodi ka Mainskoj ulici.

Problem mosta u naselju Babilonija | Radio Televizija Budva

Konstrukcija koju sugrađani koriste kao most, ustvari je sagrađena kako bi sprovela cijevi sa jedne na drugu strane rijeke Grđevice i u tom smislu je u redu da ima ovakav izgled. Međutim, godinama je naši sugrađani koriste kao prečicu do Mainske ulice, jer bi u suprotnom morali da obiđu cijeli krug kako bi došli do iste.



Dvije sugrađanke koje žive u ovom naselju kazale su nam da su izuzetno zabrinute za bezbjednost svih komšija, obzirom da je tzv. mostić u jako lošem stanju.



Nezgode su se takođe dešavale, a najčešći učesnici bila su djeca s obzirom da se Druga osnovna škola nalazi u blizini, i djeca vrlo često koriste ove prečicu.



Iskoristile su priliku i ukazale na još jedan problem o kom smo mi već govorili u našem informativnom programu, a to je problem smeća koje naši sugrađani i dalje bacaju u rijeku.



Zabrinute sugrađanke apeluju na nadležne da riješe ovaj problem, i poručuju roditeljima da razgovaraju sa svojom djecom i upozore ih na opasnost ovog mostića.

Opširnije u Polisu od 19:00 i 22:00



Nenad Pavićević