11-11-2021

Program JU Narodna biblioteka Budve u susret Danu opštine

JU Narodna biblioteka Budve u novembru organizuje niz kulturnih dešavanja, a za 22. novembar, Dan opštine najvljuje promociju nove knjige "So i more" autorke Ive Bajković. U nastavku pogledajte cjelokupan program.

Program JU Narodna biblioteka Budve u susret Danu opštine | Radio Televizija Budva

Foto: arhiva

U ponedjeljak, 15. novembara u 19 časova u holu Akademije znanja biće otvorena izložba slika „Pod tuđom maskom lakše se živi", autorke Rajke Kujundžijević . Uvodnu riječ će imati Stanka Stanojević, a izložbu će otvoriti mr Lucija Đurašković. U muzičkom dijelu programa nastupiće Vlasta Barac.

U srijeda, 17. novembara u 18 časova, u hol Akademije znanja, biće priređen poetsko-muzički program „Stihom i pjesmom“ u kojem će učestovavti budvanski pjesnici, sve to uz pratnju gitare Siniše Brašnjovića.

U ponedjeljak, 22. novembara u 19 časova, u holu Akademije znanja biće promovisana nova knjiga u izdanju Narodne biblioteke Budve "So i more" autorke Ive Bajković. O knjizi će govoriti: Želidrag Nikčević, Vladimir Dobrosavljević i autorka. U muzičkom dijelu nastupiće duo „“Soul(o)s“ - Dušica kordić, violina i Nikola Vučković, klavir.

U utorak, 23. novembara u 19 časova u bioslopu Cadmus Cineplex biće promovisana knjiga u izdanju Narodne biblioteke Budve i filma „Grande Dormidor“ autora Đorđa Gregovića. O knjizi će govoriti Radomir Uljarević, a sa autorom će razgovarati Dušica Vugdelić.

J.M.