24-12-2014

Program kulturnih dešanja u Crvenoj komuni

Program kulturnih dešanja u Crvenoj komuni | Radio Televizija Budva

24.12.2014. - U sali muzeja SD ''Crvena komuna'', održaće se tradicionalni polugodišnji koncert ''ŠOMO'' - Budva i područno odjeljenje Petrovac. Nastupiće učenici u klasi klavira i gitare i mali hor područnog odeljenja Petrovac. Koncert počinje u 17 časova.

25.12.2014. - U četvrtak u 9 časova, biće održana novogodišnja pozorišna predstava za djecu pod nazivom ”NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA” u izvedbi lutkarskog pozorištanca ”ANA I SlAVKO” iz Bara.
Cijena ulaza za ovu pozorišnu predstavu je 2 eura po djetetu.
Cjelokupnu produkciju predstave postavlja i izvodi Ljiljana Jovović sa saradnicama Marinom, Danicom i Ivanom, kao i kompletnu izradu lutaka.

26.12.2014. - Za petak od 16 časova zakazana je projekcija novog animiranog dječijeg filma ”SPAŠAVANJE DJEDA MRAZA” u kino sali SD ”Crvena komuna” u Petrovcu.
Preljepa animirana bajka o malom vilenjaku koji je odlučio da spasi Božić!
Žanr: Animacija, avantura, komedija
Trajanje filma 83 minuta, film je titlovan, a ulaz je besplatan.

26.12.2014. - U subotu u 10 časova, održaće se priredba OŠ ’’Mirko Srzentić’’iz Petrovca u kino dvorani SD ’’Crvena komuna u Petrovcu.
Priredbu karakterišu novogodišnja modna revija, sniježna priča, začarani djeda mraz, nova godina kuca na vratima, čarobni oblak bajki, bajka sa djeda mrazom, novogodišnje recitacije i novogodišnja lutrija.