02-04-2021

Promjena radnog vremena u JU Narodna biblioteka Budve

JU Narodna biblioteka Budve, kao i područno odjeljenje „Stefan M. Ljubiša“ u Petrovcu, od ponedjeljka 5. aprila 2021. godine radiće u terminu od 8 do 20 časova radnim danima i subotom od 8 do 13 časova.

Promjena radnog vremena u JU Narodna biblioteka Budve | Radio Televizija Budva

Foto: arhiva portala

"Rad u Biblioteci kao i rad sa korisnicima organizovan je uz pridržavanje i poštovanje svih epidemioloških mjera koje se sprovode u cilju sprečavanja širenja koronavirusa, te u vezi sa tim korisnici su dužni da se pridržavaju mjera, nose zaštitne maske i održavaju propisanu distancu.

Prilikom vraćanja knjiga korisnik je dužan ostavljati knjige na označeno mjesto na pultu, a nakon svakog vraćanja knjižne građe, pult će biti dezinfikovan. Vraćena građa koju je korisnik odložio odvoziće se u prethodno pripremljen prostor – izdvojenu prostoriju za karantin u kojem će se građa zadržavati 72 sata.

JU Narodna biblioteka Budve, kao i do sada, nastaviće da prati i pridržava se svih uputstava i mjera koje propisuje Vlada Crne Gore i drugi nadležni organi, i u skladu sa tim utvrđivaće i izmjene u načinu organizacije rada.", navedeno je u saopštenju Mile Baljević, direktorice JU Narodna biblioteka BUdve.