27-04-2019

Promo golf časovi u Tivtu

Golf klub Porto Montenegro, u saradnji sa GK Centar, Golf klub Knjaginja Milica, Turističkom organizacijom Tivat i Turističkom organizacijom Žabalj, organizuje Golf demo dane, gdje će svi zainteresovani imati mogućnost da 1. i 2. maja načine svoje prve korake u golfu sa profesionalnim trenerima na drive range platou u Marina parku, u tivatskom nautičkom naselju, od 14h do 18h.

Promo golf časovi u Tivtu | Radio Televizija Budva

Drugi promo golf dan 2. maja, imaće malo drugačiju agendu: na lokacijama u Porto Montenegru i na šetalištu Pine svi zainteresovani će imati priliku opet da se oprobaju u igranju golfa od 14h, od 15h već slijedi prezentacija golf pravila i upoznavnje sa ovim sportom, a već od 16h i mini takmičenje.

Na platou će biti postavljene staze za kratke i duge udarce. Pored praktičnog dijela, sve potrebne informacije o golf ponudama, mogućnostima dobijanja dozvole za igru kao i opšte informacije o golfu biće predstavljene svim budućim golferima. Naš projekat Golf
kroz region je atraktivan način da unaprijedimo razvijanje ovog popularnog bijelog sporta, ali i veoma bitne grane turizam, ističu organizatori iz Golf kluba Centar iz Žablja.

Tivatski golf klub Knjaginja Milica partner je na ovom projektu, te će zajedno u saradnji sa Golf klubom Porto Montenegro, kroz ovu i ostale aktivnosti valorizovati benefite ovog sporta u lokalnoj zajednici