29-09-2020

Prva online regionalna konferencija u okviru programa Coca-Cola podrška mladima

Najveći nacionalni program za osnaživanje mladih, Coca-Cola podrška mladima, biće organizovan i ove godine, četvrti put za redom, ali u online formatu. Svjesni da su edukacija i rad na sebi nikad važniji, u kompaniji Coca-Cola HBC Crna Gora odlučili su da nastave sa osnaživanjem mladih i u doba pandemije.



Program će biti otvoren u srijedu, 30. septembra, regionalnom online konferencijom “Spremni za novu realnost”. Konferencija će početi u 12 h i besplatna je a zainteresovani se mogu prijaviti na ovom linku: https://coca-colapodrskamladima.me/registracija/ .

Svoje priče i savjete mladima podijeliće šest govornika iz Crne Gore i Srbije, među kojima su Vladimir Vulić, konsultant u oblasti digitalne transformacije, inovacija i društvenih medija i suosnivač Digitalizuj.me, Andrijana Vešović poznatija kao Zombijana Bones, Ena Čubrilo, na Instagramu poznatija kao Ena Luna, Nikola Radojčić, jedan od osnivača brenda Dechkotzar i Lea Davogić.

Na novoj platformi Coca-Cola podrška mladima nezaposleni mladi između 18 i 30 godina će u ovoj sezoni programa naći edukativne vebinare, ali i mnoštvo prezentacija i materijala iz tri modula: Životne vještine, Poslovne vještine i Test samoprocjene ličnosti. Posebna komparativna prednost je što će mladi moći da dobiju mentorstvo od menadžera iz kompanije Coca-Cola HBC. Sve ovo ima za cilj osnaživanje mladih, kako bi započeli sopstveni biznis ili gradili karijeru na tržištu rada. Svi programi su besplatni za mlade koji se registruju na platformu Coca-Cola podrška mladima.

U prethodne tri godine, kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora je novim znanjima i vještinama osnažila oko 500 nezaposlenih mladih iz Crne Gore.