29-03-2015

Prvi trejler za novog Bonda

Obožavaoci najpoznatijeg tajnog agenta oduševljeno su dočekali prvi trejler za „Spektru“. Kratki uvid u dešavanja 24-og izdanja avantura Džejmsa Bonda prilično je misteriozan, ne odajući mnogo, ali taman dovoljno da zagolica maštu.

Trejler počinje sa Bondom (Danijel Krejg) i Manipeni (Naomi Haris) kako se oporavljaju od katastrofalnih dešavanja iz Skajfola.



Bond dobija stvari iz porodične kuće koje su preživjele njeno uništenje. Dok u ruci drži fotografiju dečaka Manipeni shvata da agent ima neku tajnu.

„Nešto što nikome ne možeš da pokažeš nikome, jer nikome ne vjeruješ“, kaže ona.

Film će pratiti Bonda kako otkriva tajnu kriminalnu organizaciju po kojoj i nosi ime i koja je akronim za - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion.

Ovo će inače biti četvrto pojavljivanje Krejga kao Bonda otkad je preuzeo ulogu od Pirsa Brosnana. Uprkos početnom skepticizmu dokazao je da je povjerenje u njega bilo opravdano, a mnogi obožavaoci ističu i da je najbolji Bond.

Skajfol, poslednji film u serijalu, koji je režirao Sem Mendez zaradio je fantastičnih 1,1 milijardi dolara širom svijeta. Spektra će se u bioskopima pojaviti 6. novembra.

RTS