08-04-2019

Radionica za razvijanje eLiderstva i eVještina

Opština Budva implementira projekat „Podrška mladim ženama iz BiH i Crne Gore u preduzetništvu, zapošljavanju i liderstvu iz oblasti ICT-a“ FY4ICT (Female Youth for ICT) u sklopu kojeg će biti održana završna dvodnevna radionica u Nikšiću, gdje će učesnice imati priliku da razvijaju eLiderstvo i eVještine kao i da čuju na koje načine mogu razvijati svoju karijeru iz oblasti ICT-a.

Radionica za razvijanje eLiderstva i eVještina | Radio Televizija Budva

Kako se navodi na sajtu Opštine, cilj projekta je da edukuje i motiviše mlade žene iz Crne Gore i BIH da pokrenu svoje karijere podsticanjem preduzetništva u oblasti informacionih tehnologija.

Opština Budva poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće u radionici „Building eLeadership and eSkills“, koju organizuje Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis u saradnji sa partnerima na projektu u Nikšiću, od 08. - 10. maja 2019. godine.

Radionica je namijenjena mladim ženama starosne dobi od 18 do 25 godina koje su načelno zainteresovane za oblast informacionih tehnologija.

Radionici će osim učesnica iz Budve, prisustvovati još trideset njihovih vršnjakinja iz Banja Luke, Nikšića i Mostara.

Za učesnice je besplatno obezbijeđen smještaj za dva noćenja, pun pansion.

Krajnji rok za prijavu je 15. april 2019. godine.

Popunjene formulare možete dostaviti elektronski na e-mail adresu anisa.muric@budva.me i ana.markovic@budva.me sa naznakom „FY4ICT prijava“ ili u Kancelariji za evropske integracije i saradnju broj 48. Maksimalan broj učesnica je 10.