17-04-2021

Radović čestitao odbojkašima Budve na trećoj uzastopnoj tituli

U ime Skupštine opštine Budva i svoje lično ime, šef lokalnog parlamenta Krsto Radović čestitao je Odbojkaškom klubu "Budva" na još jednoj izvojevanoj pobjedi i osvajanju treće uzastopne titule prvaka Crne Gore.Prema njegovim riječima, zlatna medalja je i ovoga puta nesumnjivo otišla u prave ruke.

"Vjerujem da ćete i u budućnosti ređati ovako dobre rezultate i biti motivisani u osvajanju još većih trofeja. Još jednom ste pokazali da su trud, upornost, požrtvovanost i timski rad sigurni garant uspjeha. Vi na najljepši način predstavljate našu Opštinu i služite kao svijetli primjer svim mladim generacijama koje svoju sportsku karijeru grade prateći vaše uspjehe", naglasio je Radović.

Opština Budva će, kako je dodao, kao i do sada pomagati sportske klubove, talentovane sportiste i škole sporta.

"Većom afirmacijom sportskih aktivnosti, promovisanjem inicijativa na podizanju svijesti o značaju sportskih aktivnosti, kao i većim ulaganjima u izgradnji i sanaciji sportskih terena, igrališta i arena. Djeleći radost pobjede sa vama, još jednom vam čestitam na ovom velikom sportskom uspjehu u nadi da će te nastaviti sa ovako dobrim rezultatima", istakao je Radović u čestitki.


M.S.