22-06-2020

Radović Divanoviću: Takvi kao vi su u Paštrovićima morali nositi rasparene čarape

Nema potrebe da se gospodin Divanović poziva na svoju porodicu, jer mi nijesmo ništa rekli loše o časnoj porodici Divanović. Upravo je on izdajnicima proglasio sopstvenog oca, đeda i tako redom, istakao je u reagovanju predsjednik SO Budva, Krsto Radović.

Radović Divanoviću: Takvi kao vi su u Paštrovićima morali nositi rasparene čarape | Radio Televizija Budva

Foto: Arhiva

"Tačno je da je porodica gospodina Divanovića stotinama godina u Paštrovićima i Budvi, međutim, nije nepoznato da se i kod takvih, ponavljamo, časnih porodica, sa vremena na vrijeme pojavi crna ovca, tj. jedan koji se odmetne na bruku i sramotu cijeloga brastva, plemena i Budve. Gospodine Divanoviću, dok je po tvome i naređenju tvoga šefa i vlasnika policijska hunta naše Budvane prebijala i hapsila, Danilo Šaranović je hrabro pritekao u pomoć svom prijatelju i kolegi Krstu Radoviću. Za to vrijeme, ti si Divanoviću iz neke mračne hotelske sobe gledao kako pomenuta hunta razvlači časne Budvane po pločniku ispred zgrade opštine, na tvoju i sramotu tvoje porodice. I odmah da ti kažemo, danas je svakog časnog Budvanina i Paštrovića sramota od tebe", naglasio je Radović.


A kad se već Divanović, kako je dodao, poziva na istoriju, moral i čast, Radović zaključuje - da takvi poput Divanovića su u Paštrovićima morali da nose jednu crvenu, a jednu zelenu čarapu, kako bi ih kao izdajnike Paštrovići prepoznali i prezreli.

"I na kraju, nemamo ružne namjere prema bilo kome, pa ni prema tebi, Divanoviću, jer za takve kao što si ti su dovoljne rasparene čarape", poručio je Radović.