03-06-2020

Radović Džakoviću: Koliko je koštala Vaša lojalnost, milion, dva...?

Predsjednik SO Budva Krsto Radović, u toku izlaganja na sjednici lokalnog parlamenta, obratio se nezavisnom odborniku Stevanu Džakoviću poručivši mu da je on dao riječ da neće nikada da radi sa DPS-om. Pitao ga je koliko je DPS koštala njegova lojalnost.


"Sa DPS želite da srušite vlast koja je preporodila Budvu. Na vašem licu nema nimalo kajanja niti srama. Vi ste jedna sušta suprotnost nama. Mi se držimo date riječi, a vi ste svoju zgazili, prevarili građane Budve koji su za vas glasali. Vi ste sebe sveli na običnu nulu. Vi st izabrali prošlost i bićete prošlost, jer vas nikad više niko neće glasati i narod će bježati od vas. Ali pred nama je budućnost", poručio je Radović.

Upitao je nezavisnog odbornika koliko je njegovu, kako je rekao, kriminalnu grupu koštala Džakovićeva lojalnost.

"Koja je cijena? Je li milion, milion i po, dva? Pa, recite, volim da znam. Ili još više. Znači uzeli ste pare. Ja sam mislio da je milion, jer ste odbornik koji je prijavljivao goospodu iz DPS za razna kriminalna djela. Mislio sam da ste ozbiljan čovjek, pošten, ali sam shvatio da ste to radili da bi uzeli milion eura za TQ. Siguran sam da neće bacati pare na vas."

Rekao je da Džaković sve raditi iz interesa, ali da ne radi i ono za šta se predstavljao do sada.

"Vama odgovara samo novac. Vi ste kritikovali partijsko zapošljavanje, pa i meni i Krapoviću ste tražili mjesta u upravi za vašu najbližu rodbinu, i to sam ranije rekao. Kako vas nije sramota. Vi pričate o 100 stvari odjednom, vas niko više ne razumije, odnosno svjesno zbunjujete javnost svojim pričama", poručio je Radović osvrnuvši se na samo konstituisanje vlasti u Budvi i rotaciju koja je sprovedena.

"Riječ smo dali i riječ održali. Prepoznati smo kao partija po tome. Obećali da nećemo prekinuti bojkot u Skupštini dok se ne stvore uslovi za izbore. Principijelni smo oko toga. Kada se konstituisala vlast u Budvi i Krapović izabran za predsjednika Opštine, tada smo obećali i potpisali da će rotacija biti izvršena na polovini mandata. Uoči momenta rotacije, a dosta i prije toga, dosta je bilo budvanskih dušebrižnika angažovanih od DPS da šire priču kako Krapović nikad neće dozvoliti rotaciju", zaključio je Radović.