05-07-2020

Reagovanje Demokrata Budva: Divanoviću narodna metla dolazi po tebe

Kako iz OO Demokrate Budva, navode u svom saopštenju jutros se iz najprljavije i nejnečasnije fotelje na tlu savremene Evrope, oglasio, kako su kazali predstavnik nasilja, pendreka i suzavca Nikola Divanović.

Reagovanje Demokrata Budva: Divanoviću narodna metla dolazi po tebe | Radio Televizija Budva

"I ne samo što je smogao snage da se oglasi, vjerovatno ohrabren do zuba naoružanim bijelim kriminalcima, već se usudio i da dijeli moralne lekcije čime je humorističko-satiričnu scenu obogatio za još jednu stranicu. Onaj ko je sjeo u fotelju, gazeći preko vezanih ljudi usuđuje se da spočitava drugima o nasilju? Onaj ko je okupirao kabinet obijajući vrata, sada iza polomljene brave priča o kulturi? Onaj ko je ušao u zgradu Opštine dok se još osjećao suzavac bačen na djecu Budve, govori o nasilju, pokušavajući da svoj primitivizam prebaci na drugog, baš onako kako su odgovornost za suzavac pokušali napakovati nedužnom gradjaninu" piše u saopštenju.

Oni ističu, da konačno, onaj ko je doveden voljom pendreka, palica, hemijskih otrova i kriminalaca, politički prijeti ljudima koji su izabrani ubijedljivom voljom građana Budve.

"Dakle, Divanović može biti samo predsjednik mafijaša u bijelim majicama, onima koji drže palice i pajsere u rukama i onima koji nišane djecu. E jedino takvi će i glasati i podržati DPS autokrate, ali to je gospodine Divanoviću daleko ispod cenzusa" navodi se u saopštenju.

Oni su istakli i to da kada god Demokrate brane Ustav i državu, pokušavaju da ih svrstavaju u koševe, blokove i kontekste po njihovoj mjeri.

"Odjednom vidite koalicije protiv Crne Gore koje vi formirate po vašem ukusu i obavezno umećete Demokrate. To su vaši očajnički pokušaji koji ne mogu dotaći najčistiji i najdosledniji politički subjekt u Crnoj Gori. Uostalom to su pokušaji lišeni uma i razuma. Naša misija je da operemo obraz našoj Crnoj Gori koji ste vi ukaljali, da vratimo ono što ste opljačkali i da izgradimo ono što ste porušili. Tako se voli Crna Gora i brani od vas koji je prodajete za novac" kazali su.

Oni u svom saopštenju napominju da ukoro počinje veliko spremanje i obnova naše zajedničke kuće,

"Od brava na vratima do provjetravanja suzavca, ali i metlanje kriminalaca, siledžija i divljaka. Gospodine Divanoviću, narodna metla dolazi po tebe. Do tada, odbrojavaj poslednje dane u okupacionoj fotelji i odigraj nekoliko partija "ne ljuti se čovječe" sa bijelim kriminalcima, čisto da vam u svojevrsnom zatvoru ne bude dosadno" zaključili su iz OO Demokrata Budva.