12-12-2022

Revija pozorišnih predstava u hotelu „Splendid” oduševila budvansku publiku

U organizaciji Opštine Budva, Turističke organizacije opštine Budva i „Beo Art“ agencije iz Beograda, u hotelu „Splendid“ u Bečićima, od 5. do 8. decembra, održane su 4 sjajne pozorišne predstave, a za svaku od njih, od početne najave u medijima, zabilježeno je ogromno interesovanje.

Revija pozorišnih predstava u hotelu „Splendid” oduševila budvansku publiku | Radio Televizija Budva

Nekoliko stotina ljubitelja i poznavaoca pozorišne umjetnosti, svake večeri je, zahvaljujući Opštini Budva i TO Budvi, besplatno uživalo u izvođenju poznatih dramskih umjetnika iz Srbije, a najviše pažnje su privukle predstava „Sin“, koja se nalazi na redovnom repertoaru beogradskog „Ateljea 212“ i predstava „Sitnice koje život znače“, koja se izvodi u Narodnom pozorištu u Beogradu.



Obje predstave govore o uvijek aktuelnim i atraktivnim temama kao
što su porodični odnosi, životni konflikti, strahovi, ljubavi, prijateljstva... i podstiču na razmišljanja.

Sve izvedene predstave su probudila jake emocije publike, koja je, na kraju svakog izvođenja, umjetnike nagrađivala burnim aplauzima i skandiranjem. Uslijed ogromnog odaziva publike i brojnih pohvala za kvalitet predstava, ali i organizaciju događaja, Opština Budva, TO Budva i „Beo Art“ produkcija planiraj da slične zajedničke projekte realizuju i u narednom periodu.