03-09-2020

Sa jesenjim danima 100 spinova svima!

SBbet je pripremio fantastičan bonus dobrodošlice za sve nove igrače! SBbet u septembru poklanja 100 spinova za slot igru Jumbo Joker!SBbet kladionica nastavlja sa svojim akcijama i širenjem online ponude.

Na njihovoj stranici sbbet.me, svaki zaljubljenik u sport i igre na sreću može pronaći nešto zanimljivo – od naboljih ponuda za klađenje, sve do brojnih virtuelnih i kazino igara!

Iz SBbet-a nam javljaju da će do 15. Septembra ove godine poklanjati 100 spinova dobrodošlice za slot igru Jumbo Joker, a jedini uslov je da se registrujete na sbbet.me.

Svakim obrtajem dobijate mogućnost da osvojite nevjerovatne bonuse!

Spinovi će biti dodjeljeni najkasnije 24 časa nakon uspješne registracije i verifikacije korisničkog naloga.Besplatni spinovi se mogu iskoristiti u roku od 7 dana od dodijeljivanja.

Ono što je najbolje od svega: za ovaj bonus nema nikakvih uslova!

Na vama je da li ćete ga iskoristi za igre na sportskom klađenju, najboljoj igri brojeva Lucky 6 ili online kazinu – to ćete već sami odlučiti!

Probudi svoj takmičarski duh, zaigraj Jumbo Joker i osvoji neke od nevjerovatnih bonusa!

Klikni ovdje i započni zabavu! 

Ali nismo zaboravili ni naše korisnike koji već imaju registrovan nalog u našoj kladionici jer do 15. Septembra imate šansu da izduplate vaš ulog na tiketu ukoliko promašite sve parove!