15-04-2019

Sajam Nautike u Budvi

U utorak 16. aprila u 11h, na Jadranskom sajmu u Budvi biće otvoren 37. Sajam Nautike - Nautic Show.

Sajam Nautike u Budvi | Radio Televizija Budva

Na Sajmu učestvuje 17 izlagača, predstavljajući veliki broj poznatih nautičkih brendova. Izlagači dolaze iz Crne Gore, zemalja okruženja i Evropske unije.

Posjetioci će na sajmu imati priliku da se upoznaju sa plovilima poznath svjetskih brendova: Sea Ray, Jeanneau, Bayliner, Smartliner, Italboats, Quicksilver, Ranieri, Beneteau… i gumenim čamcima: Zodiac, Mercury, Highfield, Seal, Yamaha…

Prvi put tržištu će se predstaviti renomirani brend Atlantic Marine putem svog zastupnika za region kompanije Vodice Boats.
Ponudu vanbrodskih motora čine: Mercury, Yamaha, Honda, Tohatsu, Suzuki, Selv dok će na štandovima Une i Efel motorsa biti izloženi jet-ski Yahahe i Honde. Kajake, kanue i opremu za sportove na vodi i za plaže izložiće Bic Sport, Una i Gora doo, zastupnici poznatih svjetskih brendova iz ove oblasti.

Raduje prisustvo austrijske kompanije Jetfloat International koja se bavi proizvodnjom i plasmanom plutajućih pontona, a koja se prvi put predstavlja tržištu Crne Gore. Servisne usluge, dodatnu opremu, različitu nautičku galanteriju ponudiće veći broj kompanija.

U okviru Sajma svoje aktivnosti predstavljaju i obrazovne institucije specijalizovane za kadrove u oblasti nautičkke industrije i turizma.

Iz programa sajma izdvajamo prezentaciju i demonstraciju pružanja prve pomoći kao i promociju treninga bezbjedne vožnje. Otvaranje manifestacije je predviđeno za utorak, 16. april u 11 sati.

Radno vrijeme Nautic Show-a za posjetioce je od 16. do 20. aprila od 10 do 18 časova.