19-06-2019

Saobraćaj se obavlja nesmetano, oprezna vožnja na putevima gdje je izmijenjen režim vožnje

U Crnoj Gori se, zbog povoljnih vremenskih uslova, saobraćaj odvija nesmetano na cijeoj putnoj mreži, saopštili su iz Auto-moto saveza i savjetovali opreznu vožnju na putevima gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje.

Saobraćaj se obavlja nesmetano, oprezna vožnja na putevima gdje je izmijenjen režim vožnje | Radio Televizija Budva

Zbog rekonstrukcije puta Trubjela – Vilusi saobraćaj se na mjestu izvođenja radova obavlja jednom trakom naizmjenično, uz povremenu obustavu, ne dužu od deset minuta.

Zbog radova na završnom sloju asfalta u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta M 2.4 dionica Ulcinj-Krute saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do 12 i od 14 do 18 sati.

Zbog sanacije mosta Meljestak na magistračnom putu M-2 Podgorica – Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.

Na putu Petrovac – Bar – Ulcinj od sedam do 19 sati sabraćaj je zbog asfalitiranja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most – Ribarevina, na dionici Bijelo Polje – Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni i dolaziće do povremenih obustava ne dužih od 15 minuta.

Na magistarlnom putu M-2, dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, na lokalitetu Debeli brijeg, zbog sanacije klizišta, saobraća se jednom trakom naizmjenično, a saobraćaj će biti regulisan semaforskom signalizacijom.

Na magistralnim i regionalnim putevima ugrađivaće se indukativne petlje u asfaltu, zbog čega će režim saobraćaja biti promjenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, na mjestu izvođenja radova.

Na putu Stjenice – Trpezi saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog geotehničkih istraživanja.