13-02-2015

Sea Dance trajaće dan duže

Ovogodišnje izdanje Sea Dance festivala će trajati četiri umjesto tri dana, saopštili su danas organizatori, kao dio proslave povodom osvajanja titule Najboljeg evropskog festivala u kategoriji do 40.000 posjetilaca po danu. Festival će umjeto 16. jula, početi u srijedu 15. jula.

Sea Dance trajaće dan duže | Radio Televizija Budva

“Biće to spektakl koji se pamti.A ko će biti glavna zvijezda večeri? Biće to VELIKO iznenađenje”, poručuju organizatori, dodavši da će to ime biti uskoro saopšteno javnosti.

Organizatori ističu da svi oni koji su već kupili ulaznice imaju pravo da prisustvuju i 15. jula, kao i svi oni koji budu kupili ulaznice u narednom periodu.

Kao što je vec najavljeno, prvog dana festivala, 16. jula na Sea Dance-u će nastupiti jedan od najpopularnijih modernih sastava današnjice Rudimental i trenutno najaktuelniji engleski duo Sigma, dok je posljednja noć festivala rezervisana za sve popularnijeg londonskog DJ-a Marka Wilkinsona. U narednim sedmicama očekuje se objavljivanje imena ostalih izvođača koji će nastupiti na festivalu.

Ulaznice za festival trenutno se mogu kupiti po cijeni od 29,99 eura, što je, kako se navodi u saopštenju, 50 odsto popusta u odnosu na regularnu cijenu ulaznice.

U prodaji su i ulaznice za Sea Dance kamp, koji će biti otvoren od 13. do 20. jula, a dostupne su po cijeni od 26,5 eura za sedam dana morske ekstravagance.

Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži GIGS TIX Montenegro na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance i EXIT avanturu dostupan je na zvaničnom sajtu festivala,www.seadancefestival.me.