30-05-2018

Sećanje na maestra Dušana Mikovića

U subotu, 2. juna od 19 sati, u hotelu Maestral u Miločeru, biće organizovano predstavljanje knjige Maestro – Sjećanje na Dušana Mikovića, poznatog evropskog i svjetskog kuvara i nekadašnjeg šefa kuhinje u poznatom Gradu hotelu "Sveti Stefan".

Sećanje na maestra Dušana Mikovića | Radio Televizija Budva

"Na 120 stranica knjige u čijem stvaranju su učestvovali njegovi saradnici i prijatelji, napisana je, prije svega topla i emotivna priča, našeg proslavljenog i najboljeg kuvara nekadašnje Jugoslavije, koji je bio zaštitini znak prestižnog grad-hotela Sveti Stefan", kazala je Sonja Mićunović.

O ovoj zanimljivoj publikaciji, čiji je izdavač njegova najuža porodica, goovoriće: Vladimir Mitrović, nekadašnji generalni direktor HTP “Sveti Stefan”, Ivo Aremnko, raniji direktor Grada hotela “Sveti stefan”, dr Miroslav Luketić, istoričar i publicista i novinar i publicista Savo Gregović.

Knjiga Maestro – Sjećanje na Dušana Mikovića, štampana je u tvrdom, povezu, na 120 strana, sa mnoštvom fotografija na luksuznom papiru, a za štampu je pripremila Sonja Mićunović.

Promocija knjige organizuje se od strane porodice Dušana Mikovića i budvanskog NIP Art Pressa.