30-10-2017

Sjednica SO Budva 6. novembra

Predsjednik Skupštine opštine Budva Đorđije Vujović zakazao je 12. redovnu sjednicu lokalnog parlamenta za ponedjeljak, 6. novembar, u 10 sati u Akademiji znanja.

Sjednica SO Budva 6. novembra | Radio Televizija Budva

Na dnevnom redu, koji ima 43 tačke, najvećim dijelom se nalaze odluke o prenosu prava na nepokretnosti radi formiranja urbanističkih parcela, kao i rješenja o davanju saglasnosti za ustanovljavanje privremenog prava službenosti, te rješenja o razrješenjima i imenovanjima.

U drugoj polovini dnevnog reda 12. sjednice su rješenja o izmjeni i dopuni Rješenja o određivanju odbornika SO Budva koji će prisustvovati sklapanju brakova, zatim o imenovanju članova Savjeta Radio televizije Budva, kao i o davanju saglasnosti na Odluku o imenovanju izvršnog direktora Parking servisa.

Odbornici će raspravljati o programima rada i finansijskim planovima za 2017. godinu Akademije znanja, Muzeja i galerija, Grada teatra, Narodne biblioteke, Mediteranskog sportskog centra, Sportsko rekreativnog centra, kao i o Izvještaju o radu i finansijskom poslovanju Radio televizije Budva za 2016. godinu, te izvještajima o radu sportskih klubova sa teritorije opštine Budva za 2015. i 2016. godinu.

Sjednicu SO Budva Radio Budva će prenositi u cjelosti.


M.Mijušković