23-04-2019

Sjutra državno prvenstvo ugostiteljskih radnika u Budvi

Tradicionalno Državno prvenstvo ugostiteljskih radnika Crne Gore biće održano sjutra i preksjutra, u TN Slovenska plaža u Budvi.

Sjutra državno prvenstvo ugostiteljskih radnika u Budvi | Radio Televizija Budva

z godine u godinu prvenstvo dobija na kvalitetu i raznovrsnosti, obzirom da učestvuju predstavnici renomiranih hotelskih kompanija i ugostiteljskih objekata visoke kategorije, ali i učenici srednjih i stručnih škola, koji se na taj način najbliže upoznaju sa aktuelnim trendovim a u svoj struci, saopšteno je iz Udruženja Šefova kuhinja Crne Gore.

“Zajedno sa ostalim strukovnim udruženjima organizujemo takmičenja u različitim disciplinama (kuvari, konobari, poslastičari, barmeni itd.) Sa ciljem da se afirmisu ugostiteljska zanimanja, razmijene stručna znanja i iskustva, kao i predstave nove tendencije i moderne tehnike rada u ugostiteljstvu. Takmičenje ima i internacionalni karakter koji obezbjedjuje učešće ne samo iz regiona, već i širom svijeta", navode iz Udruženja.

Riječ je o manifestaciji koja je zaista dogadaj od nacionalnog interesa za Crnu Goru, zemlju koja se prvenstveno definise kao atraktivna turistička destinacija sa visokim kvalitetom usluge, tako da će, kako ističu, ovaj dogadjaj dati poseban doprinos promociji ugostiteljske struke i značaju koji ima za naš turistički proizvod.

Svečano otvaranje Državnog prvenstva u TN Slovenska plaža u Budvi, zakazano je za sjutra u 11 časova.