12-05-2020

Sjutra sastanak sa potpisnicima koalicionog sporazuma

Predsjednik SO Budva Krsto Radović najavio je za sjutra sastanak sa potpisnicima koalicionog sporazuma, kako bi zajedničkim dogovorom riješeli političku krizu u budvanskoj opštini.

Sjutra sastanak sa potpisnicima koalicionog sporazuma | Radio Televizija Budva

"Ja sam u emisiji gdje je gospodin Carević bio prisutan, dao jedna model ovog rješenja gdje sam ponudio svoju ostavku, kao i gospodin Carević svoju. Ako smo mi rješenje problema, prosto u narednom periodu, to već sada mogu slobodno da kažem, da ću u srijedu, 13. maja u 15h sazvati satanak svih članova vlasti koji su potpisali Aneks sporazuma o Koaliciji", istakao je Radović, dodajući da će na sastanku, shodno saglasnosti gospodina Carevića, iznijeti konkretan predlog.

"I poslije toga ćemo znati situaciju u kojoj se nalazimo, i kako će dalje teći stvari. Ja očekujem da, i ako postoji promil šanse da se ova vlast održi do septembra mjeseca, da moramo uložiti taj napor. Sastanak ću sazvati u dobroj volji, odnosno u dobroj vjeri, i očekivati neke rezultate nakon njega", poručio je Radović.

Na sastanak su pozvani svi potpisnici aneksa koalicionog sporazuma iz jula 2018. godine - Demokratska Crna Gora, Demokratski front, Građanski pokret URA Crnogorska i nekadašnji predstavnici SNP-a.