09-09-2020

SNP Budva: U jučerašnjem nemilom incidentu povrijeđeni omladinci Budve

"Juče se u Budvi dogodio nemio incident u kojem su povrijeđeni omladinici iz Budve koje je napala grupa huligana sa Cetinja iz Nikšića i Podgorice", navodi se u saopštenju OO SNP Budva.



Naime, kako dodaju, oni su organizovano stigli u Budvu i bez ikakvog povoda napali omladince koji su bili u gradskom parku i zanimali se nekim svojim poslom.

"Građani su pozvali policiju, ali njeni pripadnici se nisu udostojili da dođu do lica mjesta, pravdajući se time da su u pitanju „dječija posla“ ", navodi s u saopštenju.

Prema njihovim riječima, nakon intervencije roditelja napadnute omladine, policajci su ipak došli i odradili svoj posao, tako da će, kako dodaju, slučaj biti procesuiran prema sudskim organima.

"Socijalistička narodna partija upozorava i opominje da se ovako nešto više ne smije i neće dogoditi u Budvi, jer našu omladinu treba da poštedimo svega lošeg. No, ne kažu uzalud da su djeca odraz svojih roditelja, kako ih vaspitaju oni, u takve će im ljude odrasti", istakli su.

"A nismo zaboravili ni one suzavce bačene na našu djecu. I za to će neko vrlo brzo da odgovara", poručili su iz OO SNP Budva.