20-06-2020

SNP: Naši uspjesi su ono što bode oči DPS i SD

Saopštenjem za javnost obrato se Miloš Duletić, potpredsjednik OO SNP Budva, u kojem na primjeru Mediteran reklama ističe da se odgovornošću, ozbiljnošću i predanim radom mogu postići dobri rezultati, da jedno preduzeće može biti uspješno.



Saopštenje prenosimo integralno.

Demokratska partija socijalista, ili bolje rečeno organizovana kriminalna grupa u Budvi, je D.O.O. “Mediteran reklame“ prepustila svojim koalicionim partnerima i učenicima iz redova Socijaldemokrata.

Činjenica da su u ovom preduzeću napravili katastrofalan rezultat govori da se radi o istoj matrici, odnosno modelu djelovanja koji je, prije svega, zasnovan na želji da se što više novca stavi u sopstvene džepove.

Rezultati rada SD-a u pomenutom preduzeću ogledaju se u sledećem: radnici su zakinuti za plate u iznosu od 900.000 eura, zaduženost preduzeća je iznosila preko 300.000 eura, bilbordi su bili u katastrofalnom stanju, isplaćivane su sramno visoke naknade privilegovanim pojedincima koje su se ogledale, između ostalog, u kupovini telefona čija je cijena iznosila i preko 1.000 eura, te povećanju zarada u iznosu od čak 80% zavisno od toga koliko su partijski vojnici bili uspješni u privlačenju novih glasača za SD.

Dolaskom ove vlasti na čelo D.O.O. “Mediteran reklame“ Budva, Bord direktora je pristupio ozbiljnom i odgovornom radu i za kratak vremenski period preduzeće je izmirilo obaveze prema radnicima, vraćena su sva dugovanja koja je napravila SD družina, radnici primaju plate redovno, a preduzeće koje se nekada nalazilo na rubu propasti sada je stabilno i spremno za nove izazove.

Ovo je još jedan primjer da se odgovornošću, ozbiljnošću i predanim radom mogu postići dobri rezultati, da jedno preduzeće može biti uspješno, te da može doprinositi dobrobiti ukupne lokalne zajednice.

Naši uspjesi su ono što bode oči DPS-u, SD-u i ostatku njihove, na ličnim interesima, stvorene koalicije koja ovih dana pokušava da sruši legalno i legitimno izabranu vlast. Međutim, uzalud im je trud jer narod prepoznaje naš trud i rezultate i neće dozvoliti da još jednom padne pod vlast onih čiji je jedini interes dalja pohara Budve.