09-04-2021

Stevan Jovetić ima ponudu iz Turske

Stevanu Jovetiću uskoro ističe ugovor sa Monakom, a kako se približava kraj sezone vjerovatno će glasine o tome gdje će nastaviti karijeru biti sve jače.


Foto: AS Monaco

Nakon što su italijanski mediji pisali o mogućem povratku u Fiorentinu, a francuski najavljivali pregovore oko nastavka saradnje sa klubom iz Monte Karla, iz Turske stižu informacije o konkretnom interesovanju Trabzonspora.

"Jovetić planira da otvori novu stranicu u karijeri, a odbio je ponudu da produži ugovor sa Monakom", navode turski mediji.


Foto: Printscreen

Trabzon je posljednjih godina jedan od najboljih timova Turske, osvajač Kupa prošle sezone, a trenutno je četvrti na tabeli, sa šest bodova manje od drugogplasiranog Fenerbahčea, koji je u zoni Lige šampiona.

Čini se, ipak, da je riječ o pravoj spekulaciji, te da nije realno očekivati da bi Jovetić u finišu karijere zaigrao u Turskoj.

Nema, takođe, sumnje da će biti vrlo aktuelan na fudbalskom tržištu, s obzirom na to da 30. juna postaje slobodan igrač.

Nedavno je trener Monaka Niko Kovač nagovijestio da bi 31-godišnji napadač mogao da produži ugovor.

Jovetić ove sezone igra dobro, imao je najčešće status džokera, ali u posljednje vrijeme je i prvotimac ekipe koja se neočekivano bori i za titulu, a plasirala se i u četvrtfinale Kupa Francuske.


(Vijesti)