25-04-2019

Svečani prijem za odbojkaše u kabinetu predsjednika Opštine

Povodom osvajanja titule Crne Gore, održan je svečani prijem odbojkaša Budve u kabinetu predsjednika Opštine Budva.

Svečani prijem za odbojkaše u kabinetu predsjednika Opštine | Radio Televizija Budva

Tom prilikom predsjednik Opštine Budva Marko Carević čestitao je kompletnom odbojkaškom timu na postignutom uspjehu u veoma kratkom roku, ističući da će u buduće imati podršku lokalne samouprave.

"Momcima i nama iz uprave ovo znači puno, uspjeli smo da opravdamo očekivanja dobijena od Opštine kao našeg osnivača. Ovo smo okončali jednim prijemom i finim razgovorom sa predjsednikom Opštine koji je svima nama dao podršku i stimulans od 2.000 eura mimo budžeta. Imamo obećanja da ćemo i u narednom periodu imati podršku za dalja dešavanja i ciljeve u Evropi i za mlađe selekcije. Tako da naredne sezone zajedničkim snagama idemo dalje" kazao je sportski direktor kluba Nemanja Zenović.

I predsjednik Opštine uputio je riječi hvale odbojkaškom klubu Budva kao i veliko zadovoljstvo postignutim rezultatom.



"Ovo je put kojim treba da se ide i pokazatelj drugim klubovima pod pokoviteljstvom Opštine u ovom gradu kako treba da se radi. Posebno me raduje pored ovih uspjeha koji su motiv za napredak i rad sa mlađim selekcijama, u Budvi odbojka ima tradiciju, a rad sa mlađim selekcijama je nešto što obećava da će se ta tradicija nastaviti i da će odbojka u Budvi ponovo biti na zavidnom niovu. Opština i ja smo tu da ispratimo sve uspjehe ovog kluba i da pomognemo koliko možemo, mi smo na istom zadatku i jedni i drugi radimo za ovaj grad, a uspjeh odbojkaša je uspjeh cijelopg grada i mi želimo da odbojkaši znanju da smo uz njih i onda kada fizički nijesmo prisutni"

Još jednom čestitamo našim odbojkašima na postignutom uspjehu.